Mulder Grondverzet Finsterwolde Logo voor verhuur grondverzet projecten en kraanverhuur bij mulder grondverzet uit Finsterwolde

Over ons

Mulder Grondverzet is een bedrijf die zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd in de grondverzet. We zijn een bedrijf die actief is in de provincie Groningen en hebben een sterke affiniteit met onze eigen regio, de regio Oldambt. Door onze betrokkenheid met de regio weten we wat er speelt in de regio. We kennen onze klanten en zijn daardoor een erg laagdrempelig bedrijf.

We beschikken naast onze kennis van zaken over gekwalificeerd personeel. Personeel die een passie heeft voor het vak en dit altijd probeert over te brengen naar onze klanten. Door onze jarenlange ervaring mogen wij met trots zeggen dat wij onze opdrachtgevers dusdanig goed van dienst kunnen zijn dat er een goede samenwerking ontstaat.

Mochten er zich problemen voordoen of mochten er problemen zijn, dan worden deze door ons altijd opgelost. We denken oplossingsgericht, plannen oplossingsgericht en zijn daardoor een stabiele partner voor al onze klanten en opdrachtgevers. We zijn zowel in de zakelijke-  als particuliere markt actief.

CONTACTGEGEVENS

Postadres:
Mulder Grondverzet
Molenstreek 18
9684 AS Finsterwolde

Bezoekadres:
Nieuwe Meerlandseweg 2A
9684 VP Finsterwolde

E : info@muldergrondverzet.nl
W: www.muldergrondverzet.nl
T : +31 (0)6 5153 0993

KVK : 02321874
BTW: 8109.69.476.B01
REK : NL30RABO0320302148

LIKE ONS OP FACEBOOK

LAATSTE BERICHTEN

HIER KUNT U ONS VINDEN