Mulder Grondverzet Finsterwolde Logo voor verhuur grondverzet projecten en kraanverhuur bij mulder grondverzet uit Finsterwolde

Onze historie

In 1952 zijn David en Elziena Mulder op de Hardenberg te Finsterwolde begonnen met een gemengd bedrijf met akkerbouw en veehouderij. Tevens hebben zij een zandput gegraven, dit zand is toentertijd veel gebruikt voor het aanleggen van wegen in onze regio. Een kraan met zandkipper was dan ook een logisch gevolg.

Met de machines van het akkerbouwbedrijf werd ook loonwerk verricht voor boeren in de regio. Dit werd uitgevoerd door de zoon van David en Elziena, Reinder Mulder, hij was samen met Bertha Mulder in 1972 de oprichter van het huidige bedrijf aan de Molenstreek 18 te Finsterwolde. Hier werd het akkerbouwbedrijf en loonbedrijf verder uitgebouwd. Er werd veel loonwerk verricht bij boeren in de regio. Onder andere mest verspreiden, land bewerken, aardappelen poten en hooi en stro persen.

In 1995 begon de zoon van Reinder en Bertha, Harry Mulder mee te draaien in het bedrijf. Er waren plannen voor uitbreiding van de werkzaamheden. In 1996 overleed Reinder Mulder, dit zorgde voor een hele andere wending.

Mede door de komst van de Blauwestad in onze regio is er toen veel veranderd in ons bedrijf. Harry Mulder ging zich meer richten op de werkzaamheden in het grondverzet. Door ondersteuning en samenwerking met en voor collega bedrijven hebben we nu een mooi grondverzetbedrijf uitgebouwd.

CONTACTGEGEVENS

Postadres:
Mulder Grondverzet
Molenstreek 18
9684 AS Finsterwolde

Bezoekadres:
Nieuwe Meerlandseweg 2A
9684 VP Finsterwolde

E : info@muldergrondverzet.nl
W: www.muldergrondverzet.nl
T : +31 (0)6 5153 0993

KVK : 02321874
BTW: 8109.69.476.B01
REK : NL30RABO0320302148

LIKE ONS OP FACEBOOK

LAATSTE BERICHTEN

HIER KUNT U ONS VINDEN